Sint Joris

ical

Wil je de agenda punten van je speltak op je smartphone agenda zien? En automatisch op de hoogte blijven van alle wijzigingen? Volg dan de onderstaande instructies.

Android

via google calendar (optie 1)

Als je naar de instellingen van je smartphone gaat, dan zie je waarschijnlijk ergens een ‘google account’ ingesteld staan.
Ga op je computer naar http://calendar.google.com en log in met dat ‘google account’ dat op je telefoon ingesteld staat. Vul vervolgens in Google Calendar linksonder bij “andere agendas” ->  via het pijltje -> “toevoegen via url”  een van de onderstaande URLs in.
via Android app (optie 2)

Heb je het liever via een Android app?  Een voorbeeld van zo'n app is 'icalsync2' maar er zijn uiteraard nog vele alternatieven. Hier staat een uitleg; https://goo.gl/o8R7pI

Let op! rare (opkomst)tijden in je agenda? +- 1 uur bijvoorbeeld? controleer of de juiste tijdzone is ingesteld in de app.

IOS  (iphone / ipad)

Ga op je iPhone naar “instellingen”, kies voor “mail, contacten, agenda” of "Agenda" en vervolgens voor “Voeg account toe” of "Nieuwe account". Kies dan helemaal onderaan in het rijtje voor “anders” en vervolgens voor “Voeg agenda-abonnement toe”. Vul vervolgens een van de onderstaande URLs in.

Klaar! Eventueel kun je de omschrijving nog veranderen. Vanaf nu zie je automatisch in je agenda alle activiteiten van de betreffende speltak! Zie je hem nog niet direct terug, ga dan naar je agenda, klik linksbovenin op “Agenda’s” en zorg dat er een vinkje staat achter de st-joris in het lijstje ‘geabonneerd’.

Let op! rare (opkomst)tijden in je agenda? +- 1 uur bijvoorbeeld? controleer of de juiste tijdzone is ingesteld in de app.

URLs

Voor het abonneren op een agenda heb je de URL nodig die je moet invoeren op het te gebruiken apparaat /app.

Welpen:        https://www.st-joris.nl/welpen.ics

Scouts:         https://www.st-joris.nl/scouts.ics

Explorers:     https://www.st-joris.nl/explorers.ics

Rovers:         https://www.st-joris.nl/rovers.ics

hele agenda: https://www.st-joris.nl/agenda.ics