Sint Joris

Lid worden

Flyer!

 

Kom eens gezellig een paar opkomsten meedraaien! Het is mogelijk om tot wel 4 opkomsten vrijblijvend mee te doen. Klik hier voor contact met de (bege)leiding van de speltak die bij je past!
 

Waar en wanneer?

We hebben 2 locaties waar bijna elke zaterdag opkomsten worden gedraaid. Af en toe is de opkomst op een speciale plek, zoals in de stad. Dit is terug te vinden in de agenda.

Locatie "de Damlaan"

Adres: Oostveensepad 2, Zutphen.
Hier draaien de bevers (5 t/m 7 jaar) van 10.00 tot 12.00 uur.
Ook de welpen (7 t/m 11 jaar) hebben hier opkomst, van 13.30 tot 15.30 uur.

Locatie "de Hei"

Adres: Lindeboomweg 6b, Gorssel.
Hier draaien de scouts (11 t/m 15 jaar) én de explorers (15 t/m 18 jaar), niet samen maar wel op dezelfde tijden: van 10.00 tot 12.30 uur.

Privacybeleid:

Om inzicht te geven in het gebruik van de persoonsgegevens van (toekomstige) leden, vindt u in onderstaande link de documenten met ons privacybeleid.

Klik hier voor het privacybeleid.

Kosten:

Hieronder zijn de kosten van lidmaatschap beschreven, onder de knop 'Lees meer' is een volledige toelichting op de kosten te vinden.

Contributie: €31,25 per kwartaal.

Weekendkamp(en): €20,- tot €25,- (deelname is vrijwillig).

Zomerkamp: €130,- (deelname is vrijwillig).

ScoutFit: €55,-

De tarieven zijn gebaseerd op het prijspeil van 2023.

Bij stichting Leergeld kunt u een tegemoetkoming aanvragen voor contributie, kampgeld en de Scoutfit.
Op de website van de stichting Leergeld, https://www.leergeld.nl/zutphen, vindt u meer informatie.

Miniatuurvoorbeeld

 

 

 

Heeft u vragen? Klik dan hier

 

Toelichting op de kosten:

De contributie bedraagt €31,25 per kind per kwartaal inclusief de landelijke afdracht voor Scouting Nederland. Het bedrag wordt elke eerste week van de maand van het nieuwe kwartaal via automatische incasso geïnd.

Als lid van Scoutinggroep Sint Joris, ben je ook lid van de landelijke organisatie Scouting Nederland. Een deel van de contributie gaat naar Scouting Nederland. Het gaat om een bedrag van €32,- per jaar. Het lid krijgt een periodiek scoutingblad thuis gestuurd, is tijdens de opkomst verzekerd en krijgt bij Scouting Nederland korting als het wil kamperen op één van de vele labelterreinen.

Het resterende bedrag van €93,-- wordt gebruikt voor speltakmaterialen, insignes, voor de huur van gebouwen & terreinen, verzekeringen, cursussen leiding, tenten en overige materialen.

Naast de kosten van het lidmaatschap zijn er de eenmalige kosten voor de aanschaf van het ScoutFit. Een compleet ScoutFit tenue kost circa €55,-- (er zijn ook gebruikte exemplaren beschikbaar tegen gereduceerd tarief).

Het scoutingseizoen wordt jaarlijks afgesloten met een zomerkamp. Dit kamp vindt altijd plaats in de eerste week van de basisschoolvakantie. Het zomerkamp begint op zaterdag en eindigt de week daarna op vrijdagavond. De kosten voor dit zomerkamp bedragen ± €130,-.

In het lopende scoutingseizoen worden er ook weekendkampen georganiseerd. Afhankelijk van 1 of 2 overnachtingen wordt hier ± €20,- tot €25,- voor gerekend. Deelname aan één van de kampen is vrijwillig.