Sint Joris

Food review (10 & 11 juli 2017)

Dit is de 'dagelijkse' foodreview van 10 en 11 juli. Zoals gewoonlijk is er weer gekookt door self-proclaimed 'masterchef' Lars Verbeek.

Maandag 10 juli aten wij paprikasoep met knoflookbrood. Deze maaltijd was zeker niet heel uitgebreid, maar zoals het gezegde gaat: less is more (minder is meer). En dat was hier het geval. De soep was erg smaakvol en goed gemaakt. Ik was aangenaam verrast, zeker omdat dit mijn eerste paprikasoepje is. Ik ga de knoflookbrood niet beoordelen omdat het ingekocht is en niet zelfgemaakt. Ik geef een beoordeling van 4,5/5.

Dinsdag 11 juli aten wij bami met kroepoek. Ik had erg veel zin in deze maaltijd, maar ben heel erg teleurgesteld met het resultaat. De bami was plakkerig en nogal smaakloos. Ook miste het naar mijn mening de 'spice' waar Indiaas eten erg bekend om staat. Ik kan begrijpen dat sommige mensen scherp eten niet lekker vinden. Dit ging wel ten koste van de genen die dat soort eten wél lekker vinden. Ik ga net zoals het knoflookbrood de kroepoek niet beoordelen om dezelfde redenen. Toch geef ik een beoordeling van 3/5, omdat ik gek genoeg er nog best van genoot.

Ik hoop dat onze 'masterchef' leert en de volgende keer een fantastisch maaltijd neerzet.

dubbelj