Actieve spelletjes ochtend bij de Bevers

Sint Joris

Actieve spelletjes ochtend bij de Bevers

Langzaam kwam iedereen binnendruppelen op de zaterdagmorgen. We hadden weer een heleboel zin in en we hadden redelijk geluk vandaag, want het was bijna de hele opkomst droog. Wat betekent een heleboel buiten spelletjes! Dat is ook wat we het leukst vinden. Lekker rennen! Dus gingen we eerst een spel spelen dat je elkaar met de bal moet aftikken. Al gauw begon het steeds meer op een andere versie van Hollandse Leeuw te lijken omdat de Bevers steeds weer naar de over kant probeerden te rennen. Want dat blijft stiekem toch het leukst.

Nadat we lekker gerend hadden gingen we binnen Slapende Leeuwen spelen. 1 iemand moet dan de bewaker spelen en de rest zijn de leeuwen die slapen. De bewaker moet ze proberen wakker te makken door ze aan het lachen te maken. Daarna deden we nog het spel Moordenaartje en gingen we weer naar buiten om dit keer wel Hollandse Leeuw te spelen. We waren bijna aan het einde van het potje toen het begon te regenen. Dus hebben we het snel afgemaakt en zijn we weer naar binnen gegaan. Daar gingen we lekker wat drinken met een koekje. Toen dat opwas, gingen we een quiz doen die JJ had voorbereid. JJ las de vragen voor en het was de bedoeling we dan bij het juiste antwoord gingen staan. De ene vraag was wat lastiger dan de ander, maar lol hadden we wel! 

Ondertussen was het alweer kwart over 11 en gingen we weer voor een laatste spel even naar buiten. Het was weer droog! 

Daarna was het helaas weer tijd en gingen we weer sluiten. Sommige hadden het nog onthouden van vorige week, want de Bevers hadden vetbolletjes gemaakt! En die waren nu opgedroogd en mochten ze mee naar huis nemen. Volgende week staat er iets nieuws en leuks op het programma, namelijk het eerste insigne!

Tot volgende week! Groetjes de Beverleiding.

Rennen!

Rennen!

Vang de bal!

Vang de bal!

Gekke bekken trekken

Gekke bekken trekken

Teamwork!

Teamwork!