Sint Joris

De verhalen van Steven

Tijdens de eerste opkomst van het nieuwe jaar heeft Steven de bevers uitgedaagd om verhalen te schrijven. Zelf schrijft Steven van alle avonturen die hij met Sterre beleeft altijd in op in zijn dagboek. Daarnaast vind hij het ook leuk om zelf verhalen te bedenken. Meestal doet hij dat uit zijn hoofd, maar soms gebruikt hij de Story Cubes van Sterre. Vandaag mochten de bevers de Story Cubes ook gebruiken en daar zijn super leuke verhalen uit gekomen! Veel lees plezier!

Goed pad, zonnig spoorEr was eens een leeuw, de storm kwam bij de leeuw en toen was de leeuw dood. De alien ging met pijltjes in de gevangenis schieten en toen ging iedereen dood. De klok spelde de tijd terug en toen leefden de leeuw en de anderen weer. De leeuw kijkt met de verrekijker en gaat schieten, toen was de alien dood. De leeuw ging op zijn troon zitten. Het spook ging gek doen met de lepels en was dood. De leeuw leefde nog lang en gelukkig.

Er was eens een kind. die viel van de vulkaan met schoenen aan gelukkig. Toen kreeg hij een pleister van zijn moeder, ze moesten snel weg want het was gevaarlijk. Ze vlogen naar Amerika met de vliegschoenen en ze namen het speelgoed mee. Ze leefden nog lang en gelukkig.

Er was eens een straaljager. Hij vloog wel HONDERD kilometer per uur. Er zat een kind in de straaljager. BOEM! Toen het vliegtuig ging landen ontplofte het. Er viel een meteoriet op het vliegtuig maar dat was niet zo erg want het vliegtuig was van lego. Hij bouwde een nieuw vliegtuig en ze leefde nog lang en gelukkig.

Er was eens een burrito met een kroket er in. Ze zaten in een ruimteverkenner die foto’s maakt met een camera die vast zat aan een speer. Ze gingen van de ladder af om foto’s te maken. Ze leefde nog lang en gelukkig.

Er was eens een kind die lekker aan het tekenen was, en toen moest hij slapen. Toen hij wakker werd zag hij scary lary en de bad guys en dat was best wel eng. Hij ging naar zijn moeder, maar die was al op kantoor. Gelukkig werd hij toen wakker! Het was maar een droom. Hij leefde nog lang en gelukkig.

Er was eens een eenhoorn zij heette Madeliefje. Ze liep door het bos en kwam een paddenstoel tegen. Madeliefje liep middernacht door het magische bos en kwam een paddenstoel tegen en maakte van hem een politieagent. Meneer paddenstoel vond dit niet leuk en gooide Madeliefje de Eenhoorn de gevangenis in. Toen zag ze een cadeautje en daar zat een bandiet in en die hielp haar ontsnappen. Ze werd verliefd op Bombie de bandiet die een mannetjes eenhoorn was. waar ze samen een baby mee kreeg. Er kwam een hele boze schurk en die pakte de baby af. En toen werden Madelief en Bombie heel verdrietig. Ze gingen op zoek naar de baby en ze kwamen een spinnenweb tegen en daar bleven ze vast in zitten. En toen kwam de avonturier Kambie met zijn kreeft Aletta en knipte het web door om ze te bevrijden. Er kwam een boze wesp langs vliegen en Madelief met haar eenhoorn Magie maakte hem lief en vroeg hem naar de weg. Ze kwamen bij de boze schurk zijn hol en de schurk was weg. Ze pakten snel de baby en sprongen in de kom heksensoep die Madelief had gemaakt en teleporteerden naar huis. Zo leefden ze nog lang en gelukkig.

Er waren eens twee vrienden, kat Poffertje en zijn baasje Berry. Ze gingen naar werk. Berry liep aan de lijn. Onderweg zagen ze 5 auto’s en een rennende poes. Ze liepen allemaal door het bos. In een boom zagen ze een nest met een heel groot ei. Toen zagen ze flessenpost en het water gegooid. De post ging over een boef in de gevangenis. Omga ging met Berry en Poffertje ontsnappen uit de gevangenis. Oma had de sleutel van het slot afgepakt. Poffertje en Berry vielen tijdens het ontsnappen in een valluik. Ze zijn weer door d politie gevangen. Een andere poes kwam kijken naar hun en liet hun weer ontsnappen. 100 katten gingen Berry pijn doen. de superheld stopte de katten want hij was hun baasje. De superheld heet Monster. Berry ging muziek maken en toen vloog monster met zijn katten weer weg, zo wieieieieieie de aarde in met een koprol. Berry was eigenlijk een engel. De leeuw rende harder als de auto. Om bij het werk te komen moesten ze nog over het doolhof vliegen. De leeuw ging achter hun aan. De grote reus Gabriel ging de leeuw schoppen. Toen waren ze op het werk. Ze leefden nog lang en gelukkig.

Er was een s een meisje Keet. Keet zat in de draaimolen op een paard en ze zong er een liedje bij. Toen ze klaar was ging ze varen naar haar kasteel op een hele hoge berg. Toen begon het water te borrelen, omdat ze haar super-powers op het water richtte. Ze dook in het water en werd een zeemeermin. Ze zwom diep de zee in en vond een trofee. Ze leefde nog lang en gelukkig.

Er was eens een spook in een kasteel. Hij zag een prijs. Hij keek op het bordje. Hij ging de beker stelen, wan  hij was ontelbaar duur. Hij nam hem naar de geheime schuilplaats en ze leefde nog lang en gelukkig.