Sint Joris

Eerste Bever opkomst!

Het was eindelijk zover, de eerste beveropkomst kon beginnen! Nadat de 6 bevers en hun papa’s en mama’s op de frisse maar zonnige zaterdagochtend waren binnengedruppeld, konden we echt beginnen met het programma.

Na het openen gingen we eerst het bos in om leuke spelletjes te doen. In het begin was het nog een beetje eng, omdat iedereen nieuw was en niemand elkaar goed kende. Maar dat probleem was snel opgelost door de lol die we met elkaar hadden bij de spelletjes. We deden eerst een bal spel om elkaars naam te leren kennen, daarna gingen we een verstop spel doen met de bal, toen tikkertje en als laatste omgekeerd verstoppertje.

Toen iedereen was uitgerend en de spanning er een beetje af was, was het tijd voor pauze met limonade en een koekje. Iedereen was moe gerend wat ook goed uitkwam! Want we gingen daarna lekker verven. Iedereen heeft zijn eigen naam gestempeld op een vlaggetje die we later gaan gebruiken, zodat de Bevers hun eigen vlag kunnen hijsen en iedereen weet wie er aanwezig is. Er werden mooie kunstwerken gemaakt.

Als laatst hebben we nog het spel ‘Hollandse Leeuw’ gespeeld. Half twaalf was de opkomst helaas weer voorbij en gingen we sluiten. Het was een geslaagde eerste opkomst en iedereen heeft heel veel zin in de volgende keer!

We zien elkaar zaterdag weer om 10 uur!

Groetjes de Beverleiding!

verven

verven

In diepe concentratie aan het verven

In diepe concentratie aan het verven

Het resultaat

Het resultaat

Hollandse leeuw

Hollandse leeuw