Kleurenbingo, pindakettingen en vetbolletjes

Sint Joris

Kleurenbingo, pindakettingen en vetbolletjes

Het was vanmorgen een echte winteropkomst! Want het was heel koud. Het gras en de blaadjes waren wit van het ijs, maar de zon kwam er gelukkig wel lekker door. Beter dan zo'n vieze natte opkomst die we er al veel te veel hebben gehad. Dus begonnen we na het openen lekker met een bosspel. We deden kleurenbingo. Anne had in het bos overal kleurtjes op de bomen verstopt. En iedere Bever kreeg een bingo kaart. Dus wie als eerste zijn kaart vol had, had gewonnen! De kleuren kaartjes waren goed verstopt, waardoor het een leuke uitdaging was. 

Toen we eenmaal een winnaar hadden, gingen we gauw naar binnen waar de kachel de blokhut lekker had opgewarmd. Daar ging Stuiter ons weer een verhaal voorlezen over Rebel en kregen we een bekertje limonade met een koekje. Toen dat verhaal was afgelopen, legde Anne ons het volgende onderdeel uit. We hebben pindakettingen en vetbolletjes gemaakt, voor de vogeltjes die de winter door moeten komen. De vetbolletjes moeten eerst nog stollen, dus die mogen volgende week mee worden genomen. Maar de pindakettingen zijn wel helemaal klaar om opgehangen te worden! 

Volgende week staat de opkomst in teken van Sterre Stroom, dus hopelijk zien we jullie dan weer allemaal! Het was weer gezellig!

Groetjes, 

De Beverleiding

Kleuren bingo

Kleuren bingo

Kleuren bingo

Kleuren bingo

Pindaketting maken

Pindaketting maken

Vetbolletjes maken

Vetbolletjes maken