Sint Joris

Met Noa houden we de spieren soepel!

Stanley is afgelopen week bij Noa geweest, want hij had zo veel last van zijn spieren. Gelukkig had Noa daar DE oplossing voor. Het hele dorp kwam hiervoor bij elkaar, want Noa vond het een goed idee dat iedereen eens goed ging rekken en strekken. Stanley vond dit zo'n goede en fijne vulling van zijn avond dat hij dit idee heeft meegenomen naar de bevers.

Als eerste moesten we de spieren een beetje opwarmen. Dat ging met een spelletje Anne Marie koekoek. Dit rennen zorgde voor vermoeidheid en al snel merkte (vooral Stan en Sterre) dat de spieren toch niet heel erg soepel meer waren. Daarom was het hoog tijd voor een beetje rekken en strekken van de spieren. Hiervoor stonden we in allemaal gekke houdingen, maar het werkte wel! Toen we super soepel waren geworden in de spieren hebben we het standbeelden museum erbij gehaald; want (zo vertelde Stanley) standbeelden staan ook in bijzondere houdingen en als je dat als mens doet heb je soepele spieren nodig!

Na het museumbezoek was het gelukkig tijd voor een bekertje limonade, want de bevers hadden heel erg veel dorst gekregen van alle leuke dingen.

Met het leren van Sterre hoe je jezelf een handmassage kan geven, was de opkomst bijna klaar. Omdat het erg warm weer was hebben we de soepele spieren nog even gebruikt voor een water estafette! Hier was voornamelijk de leiding de klos, want de bevers konden het water goed ontwijken.

Volgende week helaas alweer de laatste opkomst van dit seizoen, in de kinderboerderij! Tot dan!

Goed pad, zonnig spoor