Sint Joris

Weer een nieuwe badge verdiend!

De afgelopen weken zijn we bezig geweest met de Stuiter badge. Alle Bevers hebben zich hier goed voor ingezet! Het begon met het zoeken van Stuiter. Hij was namelijk verdwaald. Dus heeft hij een soort speurtocht voor de Bevers uitgezet die de Bevers als team moesten lopen. Uiteindelijk vonden we een brief waarin hij vertelde dat hij de Blokhut alweer had gevonden. Dus niet heel slim van hem. Maar dat doet er niet toe, want de Bevers hebben hierbij goed samengewerkt en veel lol gehad. Ook houd Stuiter heel erg van spelletjes spelen. Spelletjes die je samen kunt doen, maar ook spelletjes die je alleen kunt doen. Zo hebben we bijvoorbeeld Hollandse leeuwen gedaan, tikkertje, verstoppertje, een heel spannende vertrouwensoefening (waarbij je jezelf achterover moest laten vallen en iemand anders jou opving), jenga en uitbeeld spelletjes... Echt van alles!

Vandaag was de laatste opkomst voor de Stuiter badge en hebben de Bevers aan Stuiter laten zien wat zij allemaal geleerd hebben. En dat was best veel! Stuiter vond het geweldig om de Bevers plezier te zien maken, maar vond het wel een beetje lastig om aan de kant te blijven staan... dus ging hij maar even mee doen. Samen met de Bevers heeft hij verstoppertje, zaklopen, touwtrekken en de vertrouwensoefening gedaan. Hierna zijn we allemaal in een kring gaan zitten en heeft Stuiter zijn badge uitgedeeld. Toen was het helaas al weer tijd om te sluiten...

Volgende week zou het OUKI-weekend plaatsvinden die helaas niet doorgaat. Dus we moeten nog even aanzien of er een normale opkomst zal zijn of niet, vanwege vele afmeldingen. Maar dat krijgen de Bevers nog te horen! 

Stuiter is heel trots op alle Bevers en hoopt ze snel weer te zien. Tot gauw!

Groetjes, de Beverleiding.

De speurtocht, opzoek naar Stuiter

De speurtocht, opzoek naar Stuiter

Spelletjes

Spelletjes

En nog meer spelletjes

En nog meer spelletjes

En nog veel meer spelletjes!

En nog veel meer spelletjes!