Sint Joris

Watie de watermeloen

Gistermiddag hebben de scouts lekker gezwommen en na het zwemmen moet je natuurlijk ook wat eten. We hadden 2 watermeloenen, chocolaatjes en drop. Na dat we een watermeloen hadden op hadden en een chocola gingen we weer terug. De scouts kregen de andere watermeloen om op te eten maar dat deden we niet . We gingen hem een gezicht kregen en bijna alle scouts kregen een functie voor de watermeloen zoals:

Jelmer: vader\moeder van Watie (de watermeloen)

Kaethe: peet tante

Erben: peet oom

Jasper: peet vader

Manouk: nicht

Tatum: tita tante Tatum

En vandaag hadden we een fietstocht Manouk wou natuurlijk Watie meenemen en dat had ze gedaan en daarna toch niet waarop Jelmer zei 'aaah dat is zielig'. Dus toch ging Watie mee in de rugzak, maar we kwamen er achter waarom heeft Watie nog geen haar ;(. Dus manouk ging naar een kapper zaak en vroeg ''hebben jullie nog haar voor de watermeloen''. De vrouw die we heel erg dankbaar zijn vroeg 'voor een watermeloen'? Ja een watermeloen dus. We kregen een boterhamzakje met allemaal bruin en grijze haren. De scouts moesten allemaal hard lachen. Toen we het haar al hadden gingen we met Watie door de stad lopen Kaethe had hem vast, maar iedereen keek naar ons waarschijnlijk omdat we een watermeloen met een gezicht vast hadden ;). 

Alleen op het moment dat Watie was er niks aan de hand alleen sommige mensen zoals Erben worden er toch een beetje gek van. Zelfs wou hij Watie in de ochtend vermoorden anderen willen hem van de toren af gooien, maar we hebben nu de afspraak dat hij vrijdag weg gaan maar als nog zeg ik even in hoofdletters omdat het aardig belangrijk is ERBEN WIL WATIE VERMOORDEN.

Nu nemen we Watie overal mee en jullie krijgen nog vast wel foto's te zien.

groeten Manouk

PS: ERBEN WOU WATIE VERMOORDEN :(

PPS: dat gaat niet gebeuren