Sint Joris

1 april!

Hallo allemaal!

Deze zaterdag was het 1 april en de leiding kon het natuurlijk niet laten om een grap met de welpen uit te halen. We hebben snel onze fietsen binnen gezet en een brief op de deur geplakt met de tekst: ''Er is vandaag helaas geen leiding. Verzin zelf maar wat!'' Gelukkig kon iedereen er om lachen.

Na de opening zijn we begonnen met het gewone programma. Eerst speelden we het spel killerbal, waarbij de welpen in twee teams doelpunten konden scoren door de bal in de emmer van het andere team te krijgen. Dit moest wel gebeuren zonder elkaar aan de raken. Daarna hebben we nog twee potjes Hollandse leeuwen gedaan. Toen zijn we gauw verder gegaan met het oefenen van de opening omdat er weer wat nieuwe kinderen waren die nog niet helemaal wisten hoe de opening ging.

Na de pauze zijn we verder gegaan met het schilderen van de letters, die nu allemaal af zijn! Ze moeten alleen nog gelakt en opgehangen worden. De kinderen die geen letter hebben beschilderd mochten iets in het bos zoeken om te beschilderen. De kinderen die al klaar waren hebben nog even gevoetbald en mammoet gespeeld.

Tot zaterdag! Groetjes van de welpenleiding :)