Sint Joris

Aziatisch avontuur

Ons zomerkamp thema dit jaar is wereldreizen. De bevers en welpen mogen Pieter Plot helpen om verloren puzzelstukjes terug te vinden door spellen te spelen in thema's van over de hele wereld.

Vandaag was Azie aan de beurt. We hebben geleerd hoe Chinese stokjes werken. Pingpong gespeeld, vlaggen geschilderd en gesprongen op een springkussen. Het eten deze dag was natuurlijk ook in thema: noodles en nasi. Vanavond zijn we geeindigd in China waar de bevers en welpen een heuse  vuurshow hebben gehad. Hierna was het voor de bevers tijd om te gaan slapen. De welpen hebben nog kennis gemaakt met de gepioneerde Chinese muur.

Het springkussen was erg populair. Iedereen heeft er goed gebruik van gemaakt en van genoten! Na het kamp komen alle foto's op onze site.

Voor de vuurshow kwamen Thijs en Inge (rechts en links op de foto) vuurspuwen en Lotte kwam vuurpoien (draaien met twee vuurballen aan kettingen). Dit was een heel mooi, gaaf en zeer indrukwekkend optreden. We zijn ons met zijn allen weer bewust geworden dat vuur erg veel hitte met zich mee brengt en dat we daar niet zomaar mee mogen spelen

Pieter Plot filmpje kijken

Pieter Plot filmpje kijken

vlaggen schilderen

vlaggen schilderen

springkussen springen

springkussen springen

vuur spuwen

vuur spuwen