Sint Joris

Een nieuwe welpenvlag!

Hallo allemaal!

Afgelopen zaterdag was weer een hele leuke opkomst! Na de opening zijn we begonnen met een balspelletje om wat energie kwijt te raken. Daarna was het gauw naar binnen voor de rest van het programma (en omdat het begon te regenen...).

Toen iedereen binnen zijn jas had opgehangen en was gaan zitten hebben we gekeken naar onze vlag. Wij vinden hem niet meer zo mooi, hij is oud en er zit een gat in. Dus we hebben we welpen een nieuwe vlag laten ontwerpen! Alles werd uit de kast getrokken; papier, karton, verf, potloden en nog veel meer! Alleen of in groepjes zijn de welpen aan de slag gegaan.

Na een korte pauze  was het helaas ook tijd om op te ruimen. Maar vele handen maken licht werk! Dus het was zo gepiept. Daarna was het nog tijd voor een actief spel buiten. Als laatste hebben de welpen hun ontwerp gepresenteerd aan de rest van de groep. De welpen hebben elkaar hele goede feedback gegeven! 

De leiding gaat alle designs bekijken en overleggen over welke onderdelen in de nieuwe vlag komen. Volgende week weten jullie meer!

Tot zaterdag bij de boswerkdag! Groetjes van de welpenleiding :)

1

1

2

2

3

3

4

4