Sint Joris

Eerste opkomst 2018!

Hallo allemaal :)

Vandaag was het de eerste opkomst van dit jaar! We hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad, en wensen jullie een gelukkig nieuwjaar!

Zoals altijd zijn we begonnen met het openen en zijn meteen doorgegaan met het programma. Wat helemaal in het teken stond van verschillende landen. De eerste opdracht was het zoeken van enveloppen in het bos. Er waren drie teams met elk een andere vlag. Er lagen tien enveloppen verstop met de vlaggen van de teams er op. Toen ze naar binnen gebracht werden moest de naam van het land geraden worden. De landen waren Mozambique, Argentinië en Kazachstan.

Natuurlijk is het de slimme welpen gelukt en konden ze verder naar de volgende ronde. Het land moest op de blanco kaart worden aangewezen. Door middel van het winnen van spelletjes konden de welpen hints krijgen om ze te helpen. Het waren spelletjes zoals op één been staan, een koekje van je voorhoofd naar je mond krijgen en bloedvlag. 

Het is twee teams gelukt om het juiste land aan te wijzen, helaas is het bij team Mozambique niet gelukt. Daarna was het tijd om te sluiten.

Volgende week is er weer gewoon opkomst, zelfde tijd, zelfde plaats. We hopen jullie allemaal te zien!

Tot zaterdag! Groetjes van de welpenleiding :)