Sint Joris

Foto's in de stad!

Hallo allemaal!

Deze zaterdag was het weer een beetje een bijzondere opkomst, hij was namelijk in de stad! Omdat we natuurlijk geen vlag hadden konden we niet openen, en zijn we maar meteen begonnen met de uitleg. De leiding had van tevoren foto's gemaakt die de welpen na moesten maken, maar ze mochten ook zelf foto's bedenken met attributen.

De welpen werden in drie groepjes verdeeld en gingen met een leiding op stap om de mooiste foto's te maken. Foto's met kerstmutsen, nepzwaarden en vliegenmeppers kwamen voorbij vliegen! Maar natuurlijk hebben de welpen zelf ook hele mooie, creatieve foto's bedacht! Tussendoor werd er nog even pauze gehouden en werd er zelfs nog getrakteerd. Maar daarna ging iedereen weer snel verder.

Nadat er nog een aantal prachtige foto's in de Hema en voor het oude gemeentehuis zijn gemaakt was het al weer tijd voor het laatste onderdeel. Omdat het vandaag zulk lekker weer was hebben we een ijsje gehaald bij de Talamini! Toen iedereen hem op had was het nog even tijd om af te sluiten en ging iedereen naar huis.

Natuurlijk hebben we een heleboel mooie foto's gemaakt, die niet hier allemaal onder passen. Daarom is er een apart fotoboek: https://www.st-joris.nl/media/238

De komende twee zaterdagen hebben we geen opkomst in verband met de herfstvakantie, we hopen jullie allemaal weer te zien op 3 november! Wij wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie!

Groetjes van de welpenleiding :)

Stoere leiding!

Stoere leiding!

Opdracht

Opdracht

Opdracht

Opdracht

IJsjes eten!

IJsjes eten!