Sint Joris

Installeren

Hallo allemaal!

Deze opkomst was wel een hele speciale.... Er werden namelijk zes welpen geïnstalleerd! Na de opening zijn we begonnen met een spel in het bos, helaas begon het te regenen dus zijn we binnen verder gegaan met weerwolven. Daarna mochten de welpen die geïnstalleerd zouden worden traktaties gaan maken voor de ouders en de andere welpen. Dit doen we altijd als we nieuwe welpen gaan installeren. De rest van de welpen gingen zoals altijd een ''ontgroening'' maken. Dit keer was het een quiz.

Toen iedereen klaar was en alle ouders en ander bezoek er waren konden we beginnen met het installeren. Dit begon zoals altijd met het uitleggen van de verschillende insignes en over wat installeren inhoudt. Daarna gingen we door met de quiz. Natuurlijk deden ze het allemaal super goed en konden we door naar het echte installeren. Eerst kregen de welpen hun uniform aan en kregen ze hun das om. Daarna mochten ze één van de leiding de linker hand geven en de belofte opzeggen:

Ik beloof mijn best te doen een goede welp te zijn.
Iedereen te helpen waar ik kan en mij te houden aan de welpenwet.
Jullie kunnen op mij rekenen!

Na alle felicitaties en de traktaties was het weer tijd om te sluiten. Volgende week is er weer een gewone opkomst. Zelfde plaats en tijd.

Tot volgende week! Groetjes van de welpenleiding :)

Uniformen

Uniformen

Installatie

Installatie

Groepsfoto!

Groepsfoto!

Weerwolven

Weerwolven