Sint Joris

Laatste opkomst

Hallo allemaal!

Afgelopen zaterdag was alweer de laatste opkomst van dit scoutingseizoen, wat betekend dat we acht weken lang geen opkomsten draaien. Natuurlijk hebben we in de vakantie nog het zomerkamp, en de eerste opkomst is al weer op 7 september!

Dit jaar hebben we met de welpen een hele boel leuke dingen gedaan! We hebben twee insignes gehaald, een escaperoom verslagen, alles geleerd over EHBO, levend stratego in de stad gespeeld, heel veel nieuwe welpen geïnstalleerd, geleerd over de molen en een heuse winterdag gehouden. Maar dat was natuurlijk niet alles, ook knopen, vuur maken en spelletjes spelen in het bos horen er bij!

Dit jaar was ook het jaar dat scoutinggroep Sint Joris al weer 85 jaar bestaat! Om dit te vieren zijn we met de hele groep naar het klimbos in Apeldoorn geweest, met als afsluiter een gezamenlijke BBQ!

Komend jaar gaan we er met z'n allen minstens zo'n leuk jaar van maken! We gaan in ieder geval weer werken aan een aantal insignes en natuurlijk een winterkamp! Zoals elk jaar starten we het nieuwe scoutingseizoen met alle speltakken en ouders, dit jaar zullen we dit doen op zaterdag 7 september.

We hopen jullie (na het zomerkamp natuurlijk) allemaal te zien op de eerste opkomst!
Groetjes van de welpenleiding :)

Groepsfoto!

Groepsfoto!