Sint Joris

Levend kwartet!

Hallo allemaal!

Deze zaterdag zijn de de opkomst begonnen met levend kwartet, en natuurlijk deed de leiding ook mee! Het was heel koud maar alle welpen deden fanatiek mee. Eén groepje heeft twee kwartetten kunnen bemachtigen dus zij hebben gewonnen. De leiding is het helaas niet gelukt om maar iets te stelen. Toen het spel klaar was, wou iedereen graag naar binnen om op te warmen. Daar stond gelukkig al warme thee met een koekje voor iedereen klaar.

Sommige voeten waren wel heel koud, dus die moesten even gemasseerd worden bij de kachel. Na de thee gingen we verder met het programma, namelijk moordenaartje. Eén welp, de politieagent, moest in het andere lokaal wachten tot er een moordenaar was aangewezen. Terwijl de moordenaar burgers vermoorde met een knipoog, moest de agent er achter komen wie de beruchte moordenaar was.

Daarna was het alweer tijd om te sluiten. Toen iedereen in de kring stond werd nog mede gedeeld dat het volgende week winterkamp is! Zo te horen heeft iedereen er al veel zin in! Het kamp begint zaterdag om 10:00 en is op zondag rond 15:00 weer afgelopen. De leiding heeft er ook al super veel zin in!

Tot volgende week! Groetjes van de welpenleiding :)

1

1

2

2

3

3

4

4