Sint Joris

Nazomerfeest en verder met insigne

Hallo allemaal :)

zaterdag 30 september was het een bijzondere dag; er was namelijk een nazomerbosfeest! 's Avonds om 18:30u kwamen de welpen aan in een mooie versierde blokhut compleet met bar! Na de opening hebben we onze uniformen versierd, want iedereen moest er wel feestelijk uit zien. Toen iedereen er fantastisch uit zag kwamen we er achter dat de bostrolkoningin al het lekkers had gestolen. Om het lekkers terug te kunnen krijgen moesten de welpen 10 paddenstoelen heel stil naar de koningin brengen, zonder dat haar hulpjes het door hadden. Natuurlijk is het de welpen gelukt en we hadden ons lekkers terug. Daarna konden de welpen lekker dansen en lekkers en drinken halen bij de bar. Het was een hele gezellige avond!

De zaterdag er op, 7 oktober, zijn we verder gegaan met het insigne ''ik''. Dit hebben we gedaan door middel van een aantal spelletjes. De welpen zijn begonnen met een spel in het bos om een beetje uit te kunnen razen. Daarna zijn ze verder gegaan met een aantal ''lamaspelletjes'', zoals het raden van de moordenaar, wapen en moordplek en raden wie of wat ze zijn/hebben door middel van een interview. Ook dit was een geslaagde opkomst. 

Afgelopen zaterdag 14 oktober was er geen opkomst in verband met de herfstvakantie. Zaterdag 21 oktober is er weer opkomst, 13:30u tot 15:30u op de Damlaan. Dan is de laatste opkomst dat we aan het insigne ''ik'' gaan werken, de welpen krijgen dan ook hun insigne voor op de blouse. Voor deze opkomst moet iedere welp een foto van zichzelf meenemen.

Tot zaterdag! Groetjes van de welpenleiding :)