Sint Joris

Opruimtocht

Hallo allemaal!

Deze zaterdag was alweer de laatste opkomst van het milieu-insigne, dus de welpen moesten echt laten zien dat ze het insigne verdienden. Na het openen was het tijd voor de uitleg, het maken van de groepjes en een laatste WC bezoek. Daarna was het tijd om echt te beginnen.

In twee groepjes werden tochten gelopen, de welpen moesten natuurlijk zelf de bolletje-pijltjes route volgen. Maar dat was natuurlijk niet alles, ondertussen moest ook gevonden rommel opgeruimd worden! Soms was het een beetje lastig bijhouden bij welk pijltje we waren gebleven, maar iedereen is heelhuids terug bij de blokhut gekomen. En met een volle zak afval natuurlijk ;)

Een van de groepen was een beetje eerder terug dan de ander, dus daar werd nog een quiz bij afgenomen, met vragen zoals hoeveel water je gebruikt bij het douchen en wat wel en niet in de PMD-zak mag. Natuurlijk is iedereen met vlag en wimpel geslaagd en mocht iedereen een insigne meenemen om op zijn/haar blouse te naaien.

Precies op tijd kwam ook het tweede groepje aan om te sluiten. De insignes werden uitgedeeld en het was al weer tijd om naar huis te gaan. Volgende week is het weer een normale opkomst, uiteraard op dezelfde tijd en plaats als altijd!

Tot zaterdag! Groetjes van de welpenleiding :)

Selfie!

Selfie!

Groepje 1

Groepje 1

Lopen!

Lopen!

Groepje 2

Groepje 2