Sint Joris

Ouder-kind opkomst

Hallo allemaal!

Afgelopen zaterdag was alweer de laatste opkomst van dit jaar. Daarom was het geen gewone opkomst, maar een ouder-kind opkomst! Zo konden de ouders eens meedoen met de kinderen en zien hoe het gaat op scouting. Zoals we elke opkomst doen, begonnen we met de opening. De ouders mochten hier natuurlijk ook aan mee doen. Daarna zijn we verder gegaan met een spelletje Hollandse leeuwen en stratego in het bos. Daarna was het tijd voor pauze met een plakje cake.

Na de pauze hebben de welpen aan hun ouders laten zien hoe goed ze de regels kennen en kunnen omgaan met het zakmes, en dat ze het insigne echt hebben verdiend. Natuurlijk hebben we ook de knopen even laten zien. Daarna hebben we nog een potje lummelen en wat andere balspelen gedaan, samen met de ouders.

Na de sluiting mocht nog iedereen in een grote kring gaan staan om de opkomst echt af te sluiten. Zoals altijd links over rechts, goed pad, zonder spoor! Volgende week zondag begint het zomerkamp voor de welpen. We zien jullie graag op 9 juli om 11:00 op het kampterrein in Losser!

Tot zondag! Groetjes van de welpenleiding :)