Sint Joris

Welkom & halloweenopkomst

Hallo allemaal!!

Welkom op de nieuwe website :) Hier kunnen jullie na de opkomst kleine nieuwsberichten vinden, en zo een beetje te weten komen wat we met de welpen allemaal hebben gedaan op scouting.

Dus ik zal maar meteen wat vertellen over de opkomst van gisteren. Dat was namelijk een hele leuke opkomst, georganiseerd door de Rovers (de oudste speltak)! We hebben een spooktocht gelopen door het bos, met als thema 'De ballade van de Dood' van het Klein Orkest.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/frOb6qPYMiw.jpg?itok=fPh_NGcP","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=frOb6qPYMiw","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Responsive)."]}

Door het bos liepen allemaal griezelige figuren, die iets bij zich hadden wat de welpen moesten verzamelen. Namelijk: stukjes van een sleutel. Een sleutel van de kooi, waarin de Dood opgesloten zat (kijk maar naar het filmpje!).

Door de dappere tocht van de welpen door het bos, konden ze alle stukken verzamelen en aan de koning geven, waardoor de Dood bevrijd werd. Zodat we allemaal lekker warme chocomel konden drinken bij het vuur :)

Volgende week hebben we gewoon weer opkomst op de Damlaan, van 13:30 tot 15:30, en we hopen jullie daar allemaal weer te zien!

Groetjes van de welpenleiding