Sint Joris

Noa naar de stad

Aan het begin van de opkomst vertelde Noa dat ze iedere zaterdag naar de markt gaat. Hier verzamelt ze dan alle lekkere thee die we altijd bij haar mogen drinken, maar ook alle kleedjes en fijne kussens om in te zitten komen hier vandaan.

Noa vertelde onder het genot van een kopje thee dat ze de bevers graag eens mee wilde nemen naar de markt, maar als nel kwamen we er achter dat dat ietwat ingewikkeld was. In plaats daarvan hebben we de markt en een aantal winkels of gebouwen naar de blokhut toe gehaald. De bevers mochten de Walburgiskerk weer opbouwen, boter-kaas-en-eieren spelen bij de Zuivelhoeve, ringwerpen bij de Lucardi en nog veel meer spelletjes doen. Met deze spelletjes konden ze geld verzamelen die ze in hun spaarbeker bij de Rabobank mochten veiligstellen.

De bevers moesten aan het einde van de opkomst genoeg geld gespaard hebben om het grote kado over te kopen van de rabobank. Dat is gelukt! Waardoor alle bevers naar huis gingen met een dino-ei of een eenhoorn-ei.

Volgende week zal de jaarlijkse boswerkdag plaatsvinden. We hopen alle bevers met hun papa en/of mama (en wie nog meer wil helpen) op de Hei te zien!

Goed pad, zonnig spoor